Multipack

MAXUVITE hormoon-in-balans Multipack

1x AgNO2

1x Multivitamine

1x DHA EPA

1x Pre Pro biotica

Inhoud: 30 zakjes verpakt in een verpakking:

Multipack is een uitstekende aanvulling op de dagelijkse                                                                                                                                       vitamines en mineralen in de voeding en ondersteund en                                                                                                                                               helpt bijdragen tot een gezonde darmflora en immuunsysteem.

 59,95

Uitverkocht

Extra informatie

Aantal

30 stuks

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Multipack” te beoordelen

Beschrijving

MAXUVITE hormoon-in-balans Multipack
De boodschap is duidelijk: wie goed en gevarieerd eet en gezond leeft, krijgt zijn dagelijkse portie vitaminen meestal binnen. Door sportbeoefening, hoge werkdruk, weinig rust, stress, ziekte, roken, alcohol en de veranderde eetgewoonten, heeft het lichaam het zwaar te verduren en zou het wel eens extra vitaminen en andere supplementen nodig kunnen hebben.

Multipack is een uitstekende aanvulling op de dagelijkse  in de voeding en ondersteund en helpt bijdragen tot een gezonde darmflora en immuunsysteem.

Streef naar een optimale Gezondheid!

Een optimale gezondheid is nodig om het lichaam te kunnen ontgiften  Na verloop van tijd, afhankelijk van uw leefwijze en lichaamsbouw, kan onze spijsvertering wat beginnen te haperen. Optimaal is niet meer optimaal en in het ergste geval is er nauwelijks nog sprake van een goede verbranding. Is dat het geval, dan is het de hoogste tijd om over te stappen op het Maxuvite Totaal Concept. Dit unieke programma zorgt voor het ontgiften van het lichaam door verschillende combinatie behandelingen. Bij ons staat kwaliteit namelijk op de eerste plaats, waardoor u de beste resultaten zult behalen met ons detox programma! Niet alleen door het aanpassen van uw voedingspatroon, maar ook door de correcte ondersteuning met specifieke supplementen, waardoor u de optimale hoeveelheid werkzame stoffen binnen krijgt om zo het gewenste resultaat te kunnen behalen. Door het innemen van onze unieke supplementen gaat u verbluffende resultaten zien, u zult uzelf niet meer herkennen, uw lichaam wordt als het ware gereset, waardoor u zich herboren zal voelen!

Ontgiften van het lichaam zorgt voor een gezond innerlijk en uiterlijk

Bij het Maxuvite Totaal Concept speelt het ontgiften van het lichaam een belangrijke rol. Door een jarenlang verkeerd voedingspatroon, te weinig beweging of andere slechte gewoontes, zal een lichaam dusdanig van streek raken dat dit invloed heeft op zowel het fysieke als het psychische gestel. Het ontgiften van het lichaam is een eerste, goede stap in de weg naar een goed herstel, Multi pack helpt u hierbij maar daarmee bent u er nog niet. Dit is ook de reden, dat wij ook andere technieken en behandelingen inzetten, zoals: infra pads Ems Slimming Wave massage,  met een personal coach. Op die manier rekent u effectief af met oude, ongezonde gewoontes en werkt u aan een gezond lichaam.