Uncategorized

Ook in deze tijden staan wij klaar voor jou in de winkel
online en per telefoon zodat jij fit en gezond kunt blijven.
Er zijn alleen gewijzigde openingstijden voor de winkel.
Online staan wij 24/7 voor je klaar.

Wil je graag advies op maat?
Bel dan: T 040 2571020 Personal coach Training Voeding

Orthomoleculair natuurgeneeskundig advies
Voeding in combinatie beweging gezondheid Bel dan: M 06 20 58 42 66
Stay Safe
Doe mee aan de Online seminars over:
Voeding is goud waard en de Body Analyst scan,
maar ook over training voor mensen die meer begeleiding willen.Voor thuis, in klein groepsverband of bedrijf

Hoe verhoog je je lichamelijke prestaties op een verantwoorde manier?Iedere sporter kan zijn of haar prestaties aanzienlijk verhogen op verantwoorde wijze door het hoe en waarom van de volgende vier hoofdstukken toe te passen:

1. Voeding optimaliseren

2. Intensief en doelgericht trainen

3. Rustperiode plannen

4. Aanvulling met voedingssupplementen

De voeding ligt aan de basis van elke sport en een goede gezondheid. Zonder deze degelijk te plannen kan men de meest uiteenlopende prestatieverhogende middelen gebruiken zonder goede resultaten te boeken. Uit de voeding haalt het lichaam de stoffen die nodig zijn om goed te kunnen functioneren, presteren en indien gewenst spiermassa te verhogen. Vandaar dat Maxuvite in samenwerking met meerdere deskundige online seminaires gaat verzorgen. Dit om u als klant meer service te bieden zodat u meer haalt uit uw doelstelling. Er zijn niet alleen online seminaires over: Voeding is goud waard en de Body Analyst scan, maar ook over training voor mensen die meer begeleiding willen. Voor thuis, in klein groepsverband of bedrijf

Stuur een E-mail voor meer informatie te verkrijgen over onze online seminars Maxuvite,Tel: 040-2571020

Doe de SUIKER test met jezelf

 Diagnose suikersensitiviteit

Geef aan wat op jou van toepassing is:

•Ik ben dol op zoetigheid

•Ik snoep veel

•Ik ben dol op brood, popcorn, granen en pasta

•Ik heb/had een probleem met alcohol of drugs

•Een of beide ouders zijn/waren aan alcohol verslaafd

•Een of beide ouders zijn/waren speciaal gek op suiker

•Ik leid aan overgewicht en het lukt me moeilijk om dat kwijt te raken

•Ik voel me vaak/steeds depressief

•Ik betrap me erop dat ik erg heftig op stress reageer

•Ik kan nogal heftig boos uitvallen, dat het mijzelf en anderen verrast

Bij 3 of meer items positief is er sprake van suikersensitiviteit

Over auteur

Mijn naam is Ans van den Hoogen en ben beweging, voeding en orthomoleculair therapeut. In deze combinatie heb ik een totaal concept ontwikkeld met de naam Maxuvite een gezondheid en afslank concept waar je terecht kunt voor de juiste voedingsadviezen met behulp van de Body Analyst.
Vanaf 1985 ben ik actief in de wereld van gezondheid en wellness. Ik begon met een fitnesscentrum en dansschool. In de ruim 30 jaar ervaring met dans, fitness, wellness, personal coaching, workshops over bewegingsvormen en opleidingen aan collega’s heb ik de ontwikkelingen op de voet gevolgd.

In 1991 kwam voor mij de focus meer op voedingssupplementen en de begeleiding van recreatieve sporters te liggen. Dit om de sporter op een gezonde manier op weg te helpen in de steeds grotere jungle van voeding in combinatie met proteïne en weight gainers. Hiervoor schreef ik de eerste handleiding voedingssupplementen voor sportvoeding in combinatie met training.
In het voortschrijdend proces met de ervaringen bleven we vernieuwen, verbeteren en optimaliseren wat resulteert in het Maxuvite Gezondsheidsconcept. Inmiddels is Maxuvite uitgegroeid tot een professionele organisatie waarbij het concept door specialisten op maat gebruikt en toegespitst wordt.

Een van de onderdelen van Maxuvite is de Body Analyst scan. Door mijn ervaring en de opleidingen die ik gevolgd heb, ben er van overtuigt dat onze voeding een allesbepalende rol heeft waar het gaat om gezond te worden, te zijn en te blijven. Het is van groot belang dat er gekeken kan worden naar hoe iemand er lichamelijk voor staat. Sporten alleen is dus niet voldoende.

Mijn visie op preventieve gezondheidszorg is dat er met een goede verzorging, voeding en gezonde leefstijl veel ongemakken die door een verkeerde leefstijl ontstaan zijn met behulp van de juiste begeleiding en motivatie omkeerbaar gemaakt worden.

Om snel en effectief in shape te kunnen komen zijn de Body Analyst scan en het Maxuvite health concept, indien juist ingezet goede en onmisbare hulpmiddelen. Ze geven je de unieke mogelijkheid een goed begin te maken naar een gezondere levensstijl. Een rode draad bij het vinden van een gezonde levensstijl voor jezelf of voor een cliënt.

Ik wens je veel succes, voldoening en plezier bij het vinden van de juiste lichamelijke balans.