Op de volgende locaties zijn inschrijvingen mogelijk voor persoonlijk advies middels de Pre scan Body Analyst, afslanken middels Cryolipolyse en EMS behandelingen.

  • Eindhoven  
  • Den Bosch
  • Berkel en Rodenrijs 
  • Ijsselstein  

Mijn naam is Ans van den Hoogen en ben adviserend beweging, voeding en orthomoleculaire therapeut. Heb een eigen leefstijl gezondheids concept ontwikkeld  met de naam Maxuvite© waar je terecht kunt voor:

   

Op dit moment geef ik begeleiding aan mensen die getest willen worden op hun gezondheid met de Body Analyst Scan. Die er een gezonde leefstijl op na willen houden dit kan zijn voor medewerkers op de werkvloer, maar ook de sporter in de gym. De topsporter of de recreant die net iets meer wil.

Het is van groot belang dat er gekeken kan worden naar hoe iemand er lichamelijk voor staat. Sporten alleen is dus niet voldoende. Mijn visie op preventieve gezondheidszorg is dat er met een goede verzorging, voeding en gezonde leefstijl veel ongemakken die door een verkeerde leefstijl ontstaan zijn met behulp van de juiste begeleiding en motivatie omkeerbaar gemaakt worden.

Om snel en effectief in shape te kunnen komen zijn de Body Analyst scan en het Maxuvite leefstijl concept, indien juist ingezet goede en onmisbare hulpmiddelen. Ze geven je de unieke mogelijkheid een goed begin te maken naar een gezondere levensstijl. Een rode draad bij het vinden van een gezonde levensstijl voor jezelf of voor een cliënt.

Ik wens je veel succes, voldoening en plezier bij het vinden van de juiste lichamelijke balans.