Algemene voedingsadviezen

Stap over op een gezonde voedings- en levenswijze. Een geleidelijke gewichtsvermindering via een volwaardige gezonde voeding is de beste methode om gewicht te verliezen. Of om overgewicht op een later stadium te vermijden.

Te strenge vermageringsdiëten ontregelen en beschadigen het lichaam en brengen de stofwisseling in de war. Deze tips zijn bedoeld om basisregels te respecteren. Zodat je eigenlijk meer kunt eten dan je denkt. En tegelijkertijd de smaak hervindt van de natuurlijke producten.

Richtlijnen:

1.Vermijd geraffineerde koolhydraten (suiker, witte bloem. deegwaren en gepelde rijst). Dit zijn de slechte koolhydraten die een sterke stijging veroorzaken van glucose in het bloed ( verhoging van de bloedsuikerspiegel). Het zijn de lege

calorieën, dit houdt in dat de meeste essentiële voedingsstoffen zoals mineralen, vitamines, essentiële vetzuren eruit verwijderd zijn die absoluut nodig zijn voor een optimaal koolhydraatmetabolisme (stofwisseling)

2.  Geef ruimte en plaats aan groente en fruit in uw menu en eet met enige mate volkorenproducten, ongepelde rijst en peulvruchten. Dit zijn de goede koolhydraten die maar een geringe vermeerdering van glucose in het bloed veroorzaken. Ze bevatten ook heel wat vitale voedingsstoffen die zo belangrijk zijn in een gezond, evenwichtig menu.

3.Vermijd ook geraffineerde en onbewerkte vetten en vervang ze door olijfolie, zonnebloemolie en lijnzaadolie, afkomstig van koude persing! (zeer belangrijk.)

Vul je omega-3 en omega-6 vetzuren aan met vette vis en voedingssupplementen om essentiele vetzuurdeficiëntie te vermijden. Hier heeft Maxuvite  DHA/EPA  een zeer goed product.

4.Denk eraan dat dierlijke vetten gemakkelijker worden opgeslagen dan plantaardige vetten. Matig dus het vleesgebruik mijd volle melkproducten en zeker vette vleessoorten en vervang deze door halfvolle melk, magere melkproducten, of nog beter vis. Wees matig met wild en gevogelte. Een dagje wat minder vlees kan alleen maar goed doen.

5.Vermijd frisdranken (ze bevatten teveel suiker) en koolzuur wat maagirritaties kan veroorzaken.

6.Een glaasje wijn per dag is toegestaan in combinatie met een gezonde maaltijd. Andere alcoholische gedistilleerd zoals whisky, congac, wodka enz. niet of zo weinig als mogelijk.

7.Een vastendagje zoals een fruitdag of sapdag zijn lijnvriendelijk en kan geen kwaad. Vasten en vermageringskuren onder begeleiding is altijd het beste.

8.Veel koffie drinken is niet goed, daar het de alvleesklier stimuleert en insuline doet afscheiden. Gebruik het liefst granenkoffie of notenkoffie.

Afslankproducten

Goed voor het cholesterolgehalte Maxuvite’s afslankproducten vormen door hun unieke, uitgebalanceerde samenstelling een goede ondersteuning bij het verbranden van overtolllig vet.

Deze helpen u namelijk op uw streefgewicht te komen en te blijven.

Ken uzelf. Dat is het begin van de wijsheid.

En van een mooi uiterlijk.

Want wat u zelf van uw lichaam vindt staat voorop.

Slechte eetgewoonten, stress, een zittend beroep maken dat er wel eens iets hapert. Men verbruikt minder energie, het gewicht neemt toe, de huid verslapt. Om dit te voorkomen is er een complete productserie van  Maxuvite®,  die helpt als u een  extra duwtje voor uw uiterlijk nodig hebt. Maxuvite® heeft voor elk probleem een oplossing waardoor men zich gezonder en mooier voelt.

Auteur: Maxuvite®