Helaas geven wij geen behandelingen tot de Corona virus is ingedamd.

Wij zijn GESLOTEN

bekijk ons online aanbod,

Om u gezond te houden.

Nieuw! Cryolipolyse ofwel vet bevriezen, deze behandelmethode is mogelijk in filiaal Eindhoven/ Almere

Grote ACTIE In de maand Februari Filiaal Eindhoven
Een cup 100 euro
Twee cups 85 euro per zone
Drie cups 75 euro per zone
Vier cups 65 euro per zone

Het is een zachte behandeling die de vetcellen rechtstreeks aanpakt. De nieuwe techniek vet bevriezen laat vetrolletjes verdwijnen op specifieke plaatsen als bijvoorbeeld de buik, billen, benen en de taille.

Vet bevriezen

De Cryolipolyse voor tijdens na. De revolutionaire Combinatie techniek met de Cryolipolyse is nu ook bij Studio Maxuvite als behandeling mogelijk. Deze zorgt ervoor dat exact uw probleemzone via koeling effectief behandeld kan worden. Dit noemen wij “vet bevriezen”. De behandeling is snel en vrijwel pijnloos zonder injecties, operatie, verdoving of lange herstelperiode.

 

Probleemzones

Het lichaamsvet van de mens is opgebouwd uit meerdere lagen. De onderste laag zit zeer dicht op de spieren en zou kunnen worden aangepakt door gezonde voeding met voldoende cardiovasculaire beweging. De laag daarboven, net onder de huid is een hardnekkige vetlaag die niet of nauwelijks wordt doorbloed, daardoor is dit vet veel moeilijker aan te pakken. Het vet ligt diep in de adipose en kan niet gauw door sporten of door de juiste voeding worden verwijdert. Hiervoor is vet bevriezen een goede uitkomst. Tot voor kort was er meer een alternatief om deze vetlaag te verwijderen in een sessie, de liposuctie behandeling. Cryolioplyse of Vet bevriezen biedt deze zelfde eindresultaten nu ook, ongeveer 15 tot 30 dagen na de blootstelling aan lage temperaturen valt het vetweefsel uit elkaar en worden de vet-restanten door de witte bloedlichaampjes opgeruimd. Er is geen herstelperiode u kunt direct uw dagelijkse bezigheden weer opnemen.

Vacuüm zuig / koelsysteem

Wij maken gebruik van een Vacuüm zuig/koelsysteem. In tegenstelling tot de veelal gebruikte koelplaatjes kunnen wij een groter oppervlak koelen. Dit vertaald zich in een beter resultaat op een groter oppervlak.Tijdens de behandeling koelen de zuigmonden het vetweefsel in het te behandelen gebied, gedurende 35 minuten op een temperatuur van minimaal -5 graden Celsius . Vetcellen zijn niet bestand tegen temperaturen onder de 4 ⁰C. Andere cellen en omringende weefsels zoals zenuwen, bloedvaten en pigment zijn niet gevoelig voor deze lage temperaturen. Hierdoor is vet bevriezen de perfecte behandeling om onderhuids vetweefsel aan te pakken.

Bij dit geleidelijke proces verdwijnen de vetcellen beetje bij beetje en worden ze door het lichaam op natuurlijke wijze opgeruimd door de witte bloedlichaampjes. Het vet wordt in kleine hoeveelheden afgevoerd.  Ongeveer 45 dagen na de behandeling is het volledige resultaat zichtbaar. De huid heeft zich dan aangepast aan de nieuwe contouren. U zult het al snel merken aan uw kleding en strakkere huid! U kunt zelf besluiten of u tevreden bent met het resultaat van een behandeling. Desgewenst kunt u nog een behandeling ondergaan. Zolang er vetweefsel aanwezig is, is vet bevriezen mogelijk. Terwijl de vetcellen worden gekoeld kunt u rustig een boek lezen of werken op de laptop.

De eerste resultaten worden zichtbaar binnen drie tot vier weken, maar de grootste verandering ziet u gemiddeld na twee maanden. Uw lichaam is echter nog steeds vetcellen aan het afbreken en afvoeren. Dit proces kan door gaan tot 6 maanden na de behandeling.

Zijn de resultaten van vet bevriezen blijvend?

De verwijdering van de vetcellen is definitief. In de behandelde zone zijn er dus minder vetcellen. De resultaten van een behandeling zullen even lang behouden blijven als bij een methode als liposuctie. Indien u uw gewicht op peil houdt door voldoende beweging en een gezonde voeding en levensstijl, zullen uw resultaten ook op lange termijn stabiel blijven.

 

NU als nieuwe zone DE ONDERKIN!

Intake en afspraak

Voorafgaand aan een vet bevries behandeling zal er altijd een intake gesprek plaatsvinden.
Tijdens dit intakegesprek worden de mogelijkheden besproken en stellen we in overleg uw individuele behandelplan op. De intake is gratis en geheel vrijblijvend.

 

Vetbevriezen is zuiver gericht op figuurcorrectie en het aanpakken van lichaamsvet in specifieke probleemzones. Tijdens de intake zullen wij beoordelen of een Vet bevries behandeling voor u geschikt is. Er kan namelijk ook een behandelplan worden gemaakt in combinatie met een van onze ander behandelingen voor de huid, overgewicht, detox, anti aging. Vooraf is het goed om te weten welke contra indicaties er bestaan. Neem als u een van deze vragen met ja beantwoord altijd vooraf contact op met onze therapeut om deze contra indicaties te bespreken.

Contra-indicaties:

 • heeft u hartklachten?
 • bent u zwanger of geeft u borstvoeding?
 • heeft u een pacemaker?
 • lijdt u aan epilepsie?
 • heeft u een nieraandoening?
 • heeft u diabetes mellitus?
 • heeft u huidziektes?
 • heeft u implantaten (metaal) binnen het behandelgebied?
 • lijdt u aan een immuunziekte?
 • gebruikt u medicijnen voor hart- of nierfalen?
 • bent u jonger dan 18 jaar?
 • is uw BMI hoger dan 30?

Ook als u andere vragen heeft  e-mail info@maxuvite.nl

Het is een zachte behandeling die de vetcellen rechtstreeks aanpakt. De nieuwe techniek vet bevriezen laat vetrolletjes verdwijnen op specifieke plaatsen als bijvoorbeeld de buik, billen, benen en de taille.

Tijdsduur per zone 35 minuten.
EMS 40 minuten / bindweefsel massage 15 minuten

Totaal met 1 zone 90 minuten
Totaal met 2 zones 120 minuten