Uncategorized

Laat uw gezondheid testen!

Snel in 2 minuten
* Zonder bloed speeksel.
* Een goede indicatie welke tekorten er zijn.
* Meteen de uitslag.
* Goede begeleiding d.m.v. uitkomst van het programma en ondersteuning via het Body Analist boek.
* Weten hoe een combinatie te kunnen leggen tussen klacht en oorzaak.
* Vraag / klacht / doelstelling op te kunnen volgen met het stappenplan programma.
Onder andere worden de volgende vragen beantwoord met de Body Analyst test:
* Hoeveel vitamines, mineralen en aminozuren heb ik nu?
* Heb ik een te hoog cholesterol, en wat kan ik eraan doen?
* Ben zo lusteloos moet ik mijn voeding aanpassen?
* Ik eet gezond maar toch ben ik moe hoe kan dat?
* Heb overgewicht heb alles geprobeerd maar val niet af.
* Wil aankomen in spiermassa maar het lukt niet kom ik iets te kort?
* Loop – fiets – sport erg veel moet ik mijn voeding schema aanpassen?
* Ben gedreven sporter meer dan vijf maal per week, wat heb ik nodig om
mijn lichaam niet uit te putten.
* Wil in topconditie komen en blijven. Bel voor een afspraak 040-2514964

Over auteur

Mijn naam is Ans van den Hoogen en ben beweging, voeding en orthomoleculair therapeut. In deze combinatie heb ik een totaal concept ontwikkeld met de naam Maxuvite een gezondheid en afslank concept waar je terecht kunt voor de juiste voedingsadviezen met behulp van de Body Analyst.
Vanaf 1985 ben ik actief in de wereld van gezondheid en wellness. Ik begon met een fitnesscentrum en dansschool. In de ruim 30 jaar ervaring met dans, fitness, wellness, personal coaching, workshops over bewegingsvormen en opleidingen aan collega’s heb ik de ontwikkelingen op de voet gevolgd.

In 1991 kwam voor mij de focus meer op voedingssupplementen en de begeleiding van recreatieve sporters te liggen. Dit om de sporter op een gezonde manier op weg te helpen in de steeds grotere jungle van voeding in combinatie met proteïne en weight gainers. Hiervoor schreef ik de eerste handleiding voedingssupplementen voor sportvoeding in combinatie met training.
In het voortschrijdend proces met de ervaringen bleven we vernieuwen, verbeteren en optimaliseren wat resulteert in het Maxuvite Gezondsheidsconcept. Inmiddels is Maxuvite uitgegroeid tot een professionele organisatie waarbij het concept door specialisten op maat gebruikt en toegespitst wordt.

Een van de onderdelen van Maxuvite is de Body Analyst scan. Door mijn ervaring en de opleidingen die ik gevolgd heb, ben er van overtuigt dat onze voeding een allesbepalende rol heeft waar het gaat om gezond te worden, te zijn en te blijven. Het is van groot belang dat er gekeken kan worden naar hoe iemand er lichamelijk voor staat. Sporten alleen is dus niet voldoende.

Mijn visie op preventieve gezondheidszorg is dat er met een goede verzorging, voeding en gezonde leefstijl veel ongemakken die door een verkeerde leefstijl ontstaan zijn met behulp van de juiste begeleiding en motivatie omkeerbaar gemaakt worden.

Om snel en effectief in shape te kunnen komen zijn de Body Analyst scan en het Maxuvite health concept, indien juist ingezet goede en onmisbare hulpmiddelen. Ze geven je de unieke mogelijkheid een goed begin te maken naar een gezondere levensstijl. Een rode draad bij het vinden van een gezonde levensstijl voor jezelf of voor een cliënt.

Ik wens je veel succes, voldoening en plezier bij het vinden van de juiste lichamelijke balans.