Aanbieding!

Ultra ripped – Multivitamine

 38,00

Ultra Ripped / Multivitamine

  • Ontwikkeld voor: Mensen die een paar kilo kwijt willen raken.
  • Die niet tegen producten kunnen waar je een opgejaagd gevoel van krijgt.
  • Deze is mild en uitgebalanceerd.
  • Helpt tegen cellulitis (sinaasappelhuid).

Beschrijving

Ten eerste zorgt een aantal vetafbrekende (lipotrope) stoffen ervoor dat de vetcellen  gemobiliseerd  en losgemaakt worden van het lichaam.                                     Hierbij is met name L-Carnitine  werkzaam.

De andere werking is gebaseerd op het lichaamswarmte verhogende (thermogene) effect dat optreedt als onderhuids vet ter plekke wordt verbrand en vocht wordt afgevoerd. Coffeine, Groene thee en Garcinia Cambogia Extract zijn hier de werkzame bestanddelen. Citrus aurantium is een stof uit de onrijpe zure sinaasappel, de zhi shi. De werking van Citrus aurantium is ook gebaseerd op het lichaamswarmte verhogende (thermogene) effect dat optreedt als onderhuids vet wordt verbrand en vocht wordt afgevoerd. Tevens hebben alle stoffen voorgenoemd een stimulerende werking op het lichaam zodat harder getraind kan worden.

Chroom is het aangewezen ingredient om de suikerspiegel en hongergevoel te stabiliseren.

 

Ontwikkeld voor: Mensen die een paar kilo kwijt willen raken en die niet tegen producten kunnen waar je een opgejaagd gevoel van krijgt, deze is mild en uitgebalanceerd. Helpt tegen cellulitis (sinaasappelhuid).

 

Combinatie:  Als basis een Multivitamine voor alle vitamines en mineralen op peil te behouden.