Voedingsdeskundige Ans van den Hoogen te Eindhoven helpt u verder

Natuurlijk proberen we allemaal zo gezond mogelijk te eten, maar soms schiet dat goede voornemen er wel eens bij in. Bij weinig rust, een hoge werkdruk, ziekte of slechte gewoontes zoals roken en alcohol gebruik, is het niet altijd makkelijk om goed op uw voeding te blijven letten. In die gevallen, is het goed om eens een afspraak te maken met een voedingsdeskundige in Eindhoven. Als onderdeel van het Maxuvite Totaal Concept kunnen wij u adviseren over een gezonde leefwijze en het gebruiken van aanvullende vitaminen en voedingssupplementen. Onze voedingsdeskundigen in Eindhoven kunnen u hier alles over vertellen.

          

De bijzondere anti aging behandeling van Maxuvite

Het Maxuvite Totaal Concept zou natuurlijk geen totaal oplossing zijn, als wij u niet meer te bieden hadden dan alleen een professionele voedingsdeskundige. In Eindhoven bent u in onze Maxuvite Studio dan ook van harte welkom voor andere lichaamsverbeterende behandelingen, zoals onze anti aging behandeling. Wie er goed uitziet, voelt zich immers ook goed! Met speciale crèmes en de unieke inzet van de infra pads ziet u er al na enkele anti aging behandeling als herboren uit. Uw huid gaat weer stralen, maar ook uw hormoonhuishouding wordt door het Maxuvite Totaal Concept weer op orde gebracht. Zo blijft het effect van de behandelingen langer.

Een professioneel advies van de voedingsdeskundige in Eindhoven

In onze Maxuvite Studio in Eindhoven kunt u bij de voedingsdeskundige terecht voor een deskundig advies over een goede en gevarieerde voeding. Heeft u vragen over het gebruiken van extra voedingssupplementen zoals vitamines en mineralen of wilt u meer weten van de schadelijke effecten van een ongezonde leefwijze, dan bent u bij ons aan het juiste adres. De voedingsdeskundige in Eindhoven helpt u bovendien met het op een eenvoudige manier overtollige kilo’s kwijt raken. Hiervoor hoeft u geen zware diëten te volgen of vijf keer per week naar de sportschool, maar volgt u gewoon het voor u op maat gemaakte programma.

Van anti aging behandeling tot hulp bij afvallen

U zal tijdens de behandelingen merken, dat het Maxuvite Totaal Concept door de veelzijdigheid in de aanpak van de problemen het juiste resultaat bereikt. Het professionele advies van de voedingsdeskundige in Eindhoven zorgt bijvoorbeeld niet alleen voor een nieuwe, gezonde leefwijze, maar heef ook een positieve invloed op de anti aging behandeling. Bovendien voelt u zich na iedere massagebehandeling op ons revolutionaire kantelplatform slimming wave Mx3 weer als herboren. Waarom zou u moeilijk doen als afvallen ook op een prettige en comfortabele manier kan? In de Maxuvite Studio laten wij zien dat het kan!

Algemene voedingsadviezen

Stap over op een gezonde voedings- en levenswijze. Een geleidelijke gewichtsvermindering via een volwaardige gezonde voeding is de beste methode om gewicht te verliezen. Of om overgewicht op een later stadium te vermijden.

Te strenge vermageringsdiëten ontregelen en beschadigen het lichaam en brengen de stofwisseling in de war. Deze tips zijn bedoeld om basisregels te respecteren. Zodat je eigenlijk meer kunt eten dan je denkt. En tegelijkertijd de smaak hervindt van de natuurlijke producten.

Richtlijnen:

1.Vermijd geraffineerde koolhydraten (suiker, witte bloem. deegwaren en gepelde rijst). Dit zijn de slechte koolhydraten die een sterke stijging veroorzaken van glucose in het bloed ( verhoging van de bloedsuikerspiegel). Het zijn de lege

calorieën, dit houdt in dat de meeste essentiële voedingsstoffen zoals mineralen, vitamines, essentiële vetzuren eruit verwijderd zijn die absoluut nodig zijn voor een optimaal koolhydraatmetabolisme (stofwisseling)

2.  Geef ruimte en plaats aan groente en fruit in uw menu en eet met enige mate volkorenproducten, ongepelde rijst en peulvruchten. Dit zijn de goede koolhydraten die maar een geringe vermeerdering van glucose in het bloed veroorzaken. Ze bevatten ook heel wat vitale voedingsstoffen die zo belangrijk zijn in een gezond, evenwichtig menu.

3.Vermijd ook geraffineerde en onbewerkte vetten en vervang ze door olijfolie, zonnebloemolie en lijnzaadolie, afkomstig van koude persing! (zeer belangrijk.)

Vul je omega-3 en omega-6 vetzuren aan met vette vis en voedingssupplementen om essentiele vetzuurdeficiëntie te vermijden. Hier heeft Maxuvite  DHA/EPA  een zeer goed product.

4.Denk eraan dat dierlijke vetten gemakkelijker worden opgeslagen dan plantaardige vetten. Matig dus het vleesgebruik mijd volle melkproducten en zeker vette vleessoorten en vervang deze door halfvolle melk, magere melkproducten, of nog beter vis. Wees matig met wild en gevogelte. Een dagje wat minder vlees kan alleen maar goed doen.

5.Vermijd frisdranken (ze bevatten teveel suiker) en koolzuur wat maagirritaties kan veroorzaken.

6.Een glaasje wijn per dag is toegestaan in combinatie met een gezonde maaltijd. Andere alcoholische gedistilleerd zoals whisky, congac, wodka enz. niet of zo weinig als mogelijk.

7.Een vastendagje zoals een fruitdag of sapdag zijn lijnvriendelijk en kan geen kwaad. Vasten en vermageringskuren onder begeleiding is altijd het beste.

8.Veel koffie drinken is niet goed, daar het de alvleesklier stimuleert en insuline doet afscheiden. Gebruik het liefst granenkoffie of notenkoffie.

Afslankproducten

Goed voor het cholesterolgehalte Maxuvite’s afslankproducten vormen door hun unieke, uitgebalanceerde samenstelling een goede ondersteuning bij het verbranden van overtolllig vet.

Deze helpen u namelijk op uw streefgewicht te komen en te blijven.

Ken uzelf. Dat is het begin van de wijsheid.

En van een mooi uiterlijk.

Want wat u zelf van uw lichaam vindt staat voorop.

Slechte eetgewoonten, stress, een zittend beroep maken dat er wel eens iets hapert. Men verbruikt minder energie, het gewicht neemt toe, de huid verslapt. Om dit te voorkomen is er een complete productserie van  Maxuvite®,  die helpt als u een  extra duwtje voor uw uiterlijk nodig hebt. Maxuvite® heeft voor elk probleem een oplossing waardoor men zich gezonder en mooier voelt.

Auteur: Maxuvite®