Aanbieding!

Cooling Gel

 29,00

Cooling Gel:       Zorgt voor een zachte huid, huidverbetering.

Wilt u weer mooie billen, buik of strakke benen? Een behandeling met het drievoudige stappenplan van Maxuvite is het begin van een fantastisch eindresultaat. Wij voeden uw huid met speciale crèmes, waarna we de bloedcirculatie en de opbouw van nieuwe cellen verbeteren door middel van de voedende cremes.. zie ook mineral en energy creme..

Artikelnummer: 645812 Categorieën: ,

Beschrijving

Cooling Gel: Zorgt voor een zachte huid, huidverbetering.

 

Unieke methode om striae en cellulite te behandelen in de Maxuvite studio’s

Striae zijn lijnen die in de huid ontstaan door het oprekken en inscheuren van de collageenbanden in het onderhuids bindweefsel. Dit ziet er niet mooi uit, maar het goede nieuws is dat wij met succes striae behandelen! Dit kan eventueel in combinatie met een cellulite behandeling, want de aanpak van beide huidproblemen ligt erg dicht bij elkaar. In beide gevallen gaan wij aan de slag om werkstoffen diep in de huid te brengen om zo rimpels, huidverslapping en ongewenste vetsegmenten te bestrijden en verwijderen. Zo kunnen wij striae behandelen zonder te hoeven snijden of injecteren. Ook na een liposuctiebehandeling kunt u bij ons terecht. Uw huid wordt weer mooi strak en glad. Laat u informeren naar de mogelijkheden.

Kies voor een stria – cellulite behandeling die werkt!

Door het gebruik van speciale crèmes tijdens uw stria – cellulite behandeling zorgen wij ervoor dat de werkzame stoffen tot diep in de huid door dringen. Wij maken dus absoluut geen gebruik van injecties of andere operatieve ingrepen! In plaats daarvan maken wij gebruik van het vermogen tot herstel van uw eigen lichaam, geholpen door de revolutionaire combinatie van verschillende behandelmethodes. Naast de crèmes zetten wij bijvoorbeeld ook het gebruik van zowel lage als hoge frequentie massage. Deze methodes zijn ook uitermate geschikt om striae en cellulite te behandelen. Als u heeft gekozen voor een operatieve behandeling dan is het bij ons toch mogelijk als nabehandeling de huid mooi strak en stevig te maken. Informeer naar de mogelijkheden.

Doeltreffend striae behandelen is mogelijk

Zowel vrouwen als mannen kunnen last hebben van striae. Is dit bij u ook het geval en wilt u de striae laten behandelen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met het Maxuvite Totaal Concept kiest u voor een oplossing waarbij u zichzelf niet in het zweet hoeft te werken voor een mooier en gezonder lichaam, maar waarbij we gebruik maken van een unieke aanpak. Striae behandelen was nog nooit zo eenvoudig, dus waarom zou u zich blijven ergeren aan deze ontsierende strepen op uw lichaam? En heeft u last van cellulitis, kies dan meteen voor onze stria – cellulite behandeling.