L-Glutamine

 22,95

  • Glutamine bij STRESS / VERMOEIDHEID / OVERBELASTING van het lichaam
  • Er is een verhoogde behoefte aan Glutamine als men gaat afslanken bij sport, ziekte en stress.
  • L-Glutamine bevorderd de productie van L-Glutathion.
  • Glutathion is een van de sterkste vrije radicalen vangers in het lichaam,
  • Deze zorgt voor behoud van gezonde cellen en weefsels.

Beschrijving

  • Glutamine bij STRESS / VERMOEIDHEID / OVERBELASTING van het lichaam
  • Er is een verhoogde behoefte aan Glutamine als men gaat afslanken bij sport, ziekte en stress.

 

L-Glutamine bevorderd de productie van L-Glutathion. Glutathion is een van de sterkste vrije radicalen vangers in het lichaam, deze zorgt voor behoud van gezonde cellen en weefsels.

Wat is L-Glutamine? L-Glutamine is een aminozuur. Dit specifieke aminozuur zorgt ervoor dat de afbraak van spiereiwitten wordt tegengegaan. Wanneer de voorraad glutamine te laag is, kan het lichaam in een afbrekende toestand raken, waardoor er veel gezond weefsel, spierweefsel verloren kan gaan. Door de voorraad glutamine in het bloed hoog te houden, kan het lichaam voortdurend de glutamine die verbruikt wordt in de spieren, aanvullen. Daardoor kan er tevens langer en harder doorgetraind worden. Het bevordert ook de prikkeloverdracht tussen cellen: men wordt alerter en heeft een verbeterd concentratievermogen. Het ondersteunt ons immuunsysteem

L-Glutamine heeft daarnaast nog een belangrijke functie in het lichaam, namelijk het bevorderen van de productie van L-Glutathion. Glutathion is één van de sterkste vrije radicalenvangers in het lichaam, die de schade van vrije radicalen kan beperken. Er is een verhoogde behoefte bij sport,ziekte en stress.

Ontwikkeld voor: mensen die de PH waarde niet goed in balans hebben.

Of actieve mensen die last hebben van een verzuring tijdens de workout.

Onze dagelijkse voeding bevat ongeveer 5 tot 10 gram glutamine. Maar wanneer er meer van ons lichaam wordt verwacht dan de dagelijkse bezigheden waarop het lichaam is ingesteld dan zal het lichaam meer behoefte hebben aan voedingssupplementen o.a. Glutamine.

Gebruiksaanwijzing:

Neem één dosering 2 maal daags gelijkmatig verdeeld in, op een nuchtere maag. Op activiteitsdagen 5 gram voor de activiteit en 5 gram direct na de activiteit. Samenstelling per dosering: Een maatschep (ongeveer 5 gram) oplossen in 150 ml. water of vruchtensap.

Extra informatie

Gewicht

400 gram